Multisport: en unik scoringsløsning til håndtering af forskellige sportsgrene

Scoringstavler, videoskærme og dommerløsninger til multisport

Multisport opfylder ambitionerne hos spillere, der ønsker at prøve flere aktiviteter. Basketball, håndbold, badminton, volleyball, tennis, padel, floorball, korfball eller netball… Til en indendørs eller udendørs kamp har Eltime udviklet universelle løsninger til flere sportsgrene: Scoringstavler, videoskærme og kontrolløsninger, der er specielt designet til at vise, dømme og administrere resultater. Vores udstyr er i overensstemmelse med forbundenes regler for hver sportsbegivenhed, der skal dømmes.

multisport
scoreboards multisport

Indendørs og udendørs Scoringstavler, der er kompatible med flere sportsgrene

Til sportshaller i alle størrelser og til alle konkurrenceniveauer – find den multisportstavle, du har brug for!

Den kompakte og enkle 8015 indendørs Scoringstavle er perfekt egnet til afdelings- og regionale konkurrencer, der finder sted i små og mellemstore sportshaller. Den viser alle nyttige oplysninger, når du dømmer en kamp: resultat, spilletid, holdfejl, nedtælling til time-out, periodenummer… Den fås i HOME/GUEST-version (klistermærker) eller i alfanumerisk version (holdnavne, der kan tilpasses, og rullende beskeder). Den er kompatibel med SCOREPAD-tastaturet med berøringsskærm.

BTX6025 MS Scoringstavlen er designet til at blive installeret på en udendørs bane og er også velegnet til afdelings- og regionale konkurrencer. Den minder meget om 8015-Scoringstavlen med hensyn til informationslayoutet. Den viser vigtige oplysninger: stillingen, timeren (eller timen), det samlede antal holdfejl, antallet af vundne sæt eller antallet af straffespark, indikatoren for slutningen af perioden… Den er designet til udendørs brug og tåler dårligt vejr. Den er kompatibel med SCOREPAD touch screen-tastaturet og SCOREAPP.

scoreboards

Til regionale og nationale basketball-, håndbold-, volleyball-, badminton-, inlinehockey-, floorball- og futsalkonkurrencer skal du vælge vores multisportsresultattavle: 8T120. Den viser vigtige oplysninger om kampen: fejl, timeout-varighed, holdnavne, der kan tilpasses, sæt til badminton og så videre. Til større sportshaller kan du vælge en mere omfattende multisport-Scoringstavle som 8T225-F10. Den fås i HOME/GUEST-version (klistermærker) eller i alfanumerisk version (holdnavne, der kan tilpasses, og rullende besked) og viser spillerens nummer samt individuelle fejl.

Styring af multisportskampe med SCOREPAD, kontroltastaturet til touchskærmen

SCOREPAD er en moderne og berøringsfølsom kontrolløsning, som Eltime har udviklet multisportsaktiviteten på.

SCOREPAD er nem at bruge takket være en brugervenlig grænseflade og gør det muligt at dømme, styre og tælle point i multisportskampe. Det er nemt at administrere alle former for visning på en Scoringstavle eller en videoskærm.

På startskærmen i SCOREPAD skal du vælge Multisport og en kampkonfiguration i henhold til din holdsport:

MULTISPORT 2×30 min (timer og score),
2×30 min (tidtager, scoring og fejl),
4×15 min (tidtager og scoring),
1×19 min (tidtager og scoring).

Hvis ingen af dem passer dig, er det muligt at oprette en brugerdefineret konfiguration.

scorepad keyboard multisports
scoreapp multisport

SCOREAPP, løsningen til dommere på Smartwatches eller smartphones

SCOREAPP er en selvrefererende løsning, der er tilgængelig på Smartwatches, smartphones og tablets. Administrer scores helt uafhængigt ved hjælp af din egen enhed. SCOREAPP sikrer større bevægelsesfrihed og giver dig mulighed for at holde styr på dine egne træningssessioner. Alt sammen uden ledninger eller kabler.

Fjernstyr din Scoringstavle, og administrer nemt dine point. Alt gøres ved hjælp af en smartphone eller et tilsluttet ur.

Har nogen scoret et mål? Alt du skal gøre er at rapportere det på dit ur eller din smartphone, og SCOREAPP vil sørge for, at det bliver vist på multisportsScoringstavlen.

LED-videoskærmen til visning af kampens højdepunkter og partnernes reklamer

Uanset hvilken sportsgren, der dyrkes under konkurrencer, er LED-videoskærmen den perfekte løsning til at forbedre spilhandlinger og skabe en fantastisk atmosfære på tribunerne.

Kombineret med en af vores multisportstavler giver videodisplayet tilskuerne maksimal synlighed af både stillingen og kampen. Et andet aktiv ved videoskærme til multisportsklubber er muligheden for at vise reklamespots samt partneres og sponsorers logoer. Videodisplayet er således en væsentlig investering, som hurtigt tjener sig selv ind, og som giver små klubber mulighed for at finansiere deres sportssæson gennem salg af reklamepladser til annoncører eller partnere.

video screen multisports

Eltime-produkter tilpasset basketball

8015 scoreboard

8015 Scoringstavle

8T225 – F10 scoreboard

8T225 – F10 Scoringstavle

BTX6025 MS scoreboard

BTX6025 MS Scoringstavle

scorepad

SCOREPAD

ecran video

LED video Skærme

SCOREAPP

De stoler på os, så hvorfor ikke dig?

VORES KUNDER STOLER PÅ OS, SÅ HVORFOR IKKE DIG?

Leder i mere end end 40 år

Høj Kvalitet

Support 24/7

Lavet i Frankrig