Om os

Vort forretningsområde er produktion, specialfremstilling, forhandling og afsætning af ursystemer

Vore produkter afsættes til de kundekredse, hvor kvalitet, præcision og pålidelighed betyder mere end en lav pris.

På de følgende sider præsenterer vi vor virksomhed og kollektion, som omfatter en lang række af forskellige ursystemer. Vi specialdesigner endvidere ure efter vore kunders specifikke ønsker.

Historie

Eltime A/S blev grundlagt i 1948, og begyndte produktion af vægure og ursystemer. Lige fra starten blev der lagt stor vægt på høj kvalitet og præcision, og man satsede især på kunder indenfor offentlige institutioner og industrivirksomheder, som lagde stor vægt på pålidelighed i deres ursystemer.

Efter mange årtier på markedet stræber Eltime stadig efter at levere den ypperste kvalitet indenfor alle deres produktområder. Derfor har Eltime også valgt at danne et tæt partnerskab med den franske virksomhed Bodet, en af de mest kvalificerede på markedet indenfor produktion af pålidelige tidsstyringssystemer.

Pr. 1. november 2022 er Eltime A/S i Slangerup blevet overtaget af Bülow-Kornerup Holding ApS, som er ejet af Anders Kornerup. Han ejer i forvejen aktiemajoriteten i firmaerne ScanCastor A/S og ScanCastor Engineering A/S og er medejer af 4mykid ApS. Anders Kornerup har overtaget rollen som CEO for Eltime efter Søren Knudsen, som har ledet firmaet siden 2001.

Anders Kornerup har drevet selvstændig virksomhed siden han i 1992 startede en plastfabrik direkte efter afslutning af sin uddannelse som maskiningeniør med speciale i plast. I 1998 overtog han ScanCastor A/S, som var en af kunderne i hans plastvirksomhed. Allerede der så han et potentiale i at udvikle ScanCastor, som er leverandør af dele til møbelindustrien, og i 2003 solgte han sin plastfabrik for at hellige sig ScanCastor som handelsvirksomhed. Anders Kornerup udvidede hurtigt ScanCastors sortiment med møbeldele fra leverandører i Fjernøsten, og firmaet voksede hurtigt. I 2012 startede han ScanCastor Engineering sammen med en partner, hvor de sammen leverer engineering løsninger til virksomheder både i og udenfor møbelbranchen. I dag har virksomhederne hovedkontor og administration i Jyllinge samt lager og logistikcenter i Toreby på Lolland. Derudover har de egen plastproduktion i Serbien og kontor i Kina, som styrer produktionerne der. ScanCastor leverer i dag både standard og special designede møbeldele til kunder i hele Europa.

Anders Kornerup har været med i bestyrelsen hos Eltime siden 2004, og han ser store forretnings- og udviklingsmuligheder i virksomheden. På sigt ser han også muligheder i at udvide sortimentet, så der kunne være synergier med ScanCastors kunder. Pr. 1. december 2022 flytter Eltime A/S og de øvrige virksomheder under Anders Kornerups ledelse sammen i nye lokaler i Møllehaven 12a, Jyllinge. Her vil alle firmaer have deres administration og Eltime vil ligeledes have montage og lager.