Scoring, videotransmission: alle vores løsninger til håndbold

Lige meget om det er til fritid eller konkurrencer, hvilke scoringsløsninger skal man så vælge til håndbold?

Håndbold stammer fra Tyskland og er en populær holdsport, der spilles i mange lande i fritiden eller til konkurrencer. Eltime tilbyder løsninger dedikeret til håndbold til at dømme, vise resultater og anden kampinformation, men også til at udsende dynamisk indhold på LED-videoskærme (kuber, skærme, perimeter-LED-skærme).

handball
handball player

Scoringstavler tilpasset håndboldreglerne

Eltime’s Scoringstavler viser holdnavne, tidtagning, resultater og straffe. De viste oplysninger afhænger af konkurrenceniveauet.

Scoringstavlen 8T225-F10 er meget komplet og egner sig perfekt til nationale konkurrencer. Den viser oplysninger som stillingen, spilletiden, halvlegen, time-outs og straffespark.

8T220-Scoringstavlen, der er mindre end 8NT325-FS10-resultattavlen, er beregnet til sportshaller, hvor der afholdes afdelings- og regionale konkurrencer.

Scoringstavlen 6730 14P H15 er designet til håndboldtræning på højt niveau (nationalt eller internationalt niveau). Denne resultattavle er den mest komplette i Eltime-serien, da den viser spillernes numre og navne samt individuelle resultater for de 14 spillere.

Scoringstavlerne er robuste og kan modstå boldstød i overensstemmelse med testprotokoller (DIN-standarder).

SCOREPAD, touchscreen-tastaturet, der kan styre forskellige sportsskærme dedikeret til håndbold

SCOREPAD er et kontroltastatur, der giver dig mulighed for nemt og intuitivt at styre alle sportsskærme: indendørs og udendørs Scoringstavler, LED-skærm, videokube. Brugerfladen giver mulighed for fuldstændig tilpasning af kampoplysningerne: spilletid, forlænget spilletid, halvleg, trøjefarver og -markeringer, holdnavne…

Den er kendt for sin nemme opsætning, og det eneste, du skal gøre, er at vælge Håndbold, derefter træningsniveauet og de kampoplysninger, der skal vises. Og… spillet er i gang!

SCOREPAD indeholder også håndboldspillets regler. Den kan tildele en spiller en 2-minutters straf, aktivere en nedtælling til timeout eller angive antallet af mål.

scorepad keyboard football

Skab ekstra indtægter med Eltime's videodisplay-løsninger

Det er muligt hurtigt at gøre dit udstyr rentabelt og generere indtægter ved hjælp af videodisplay dedikeret til reklame. Ud over at vise resultater giver det mulighed for salg af reklamepladser til annoncører eller partnere. Takket være LED-videoskærme, perimeter-LED-skærme eller videokuber kan håndboldklubben hurtigt drage fordel af en ekstra indtægtskilde.

For nemheds skyld er det muligt at styre sportsvisningen på LED-skærmene alene eller sammen med Scoringstavlerne ved hjælp af vores kontrolsoftware (VIDEOSPORT og VIDEOMEDIA).

Eltime-produkter tilpasset til håndbold

8T220 Scoringstavle

8NT325-FS10 Scoringstavle

6730 14P H15 Scoringstavle

SCOREPAD

VIDEOSPORT

VIDEOMEDIA

ecran video

LED video Skærme

Video cubes

Video cubes

Time-out remote control

Time-out Fjernbetjening

De stoler på os, så hvorfor ikke dig?

VORES KUNDER STOLER PÅ OS, SÅ HVORFOR IKKE DIG?

Leder i mere end end 40 år

Høj Kvalitet

Support 24/7

Lavet i Frankrig