Badminton, padel, squash, tennis, bordtennis: Hvilken scoringsløsning skal man vælge?

Resultatvisning og kontrolløsninger: udstyr til ketchersport

Uanset om det er fjerbold- eller boldspil, er Eltime-udstyret i overensstemmelse med reglerne fra forbundene for følgende sportsgrene: badminton, padel, squash, tennis og bordtennis (ping-pong).

Uanset om det er til indendørs eller udendørs brug, til internationale konkurrencer eller til fritidstræning og fri leg, tilbyder Eltime specifikke løsninger: pointtavler, videodisplaystøtter og kontrolløsninger, der er specielt designet til at vise, dømme og administrere scoringer i ketchersport.

racket sports

Indendørs og udendørs Scoringstavler til ketchersport

Vores Scoringstavler har gennemgået mange tekniske tests internt i Eltime test- og R&D-afdelinger, og de er blevet testet på banen sammen med partnerklubber som Bach fra Cholet. De kombinerer robusthed og pålidelighed og tilpasser sig behovene på alle niveauer inden for ketchersport.

BTX8020 SET-Scoringstavlen er perfekt til små og mellemstore spillesteder, der er vært for afdelingskonkurrencer, og den er specielt designet til ketchersport. Den er udstyret med 5 røde cifre på 20 cm pr. hold/spiller og viser sæt-, kamp- og pointinformation for tennis og padel, sæt og point for badminton og squash, antallet af vundne sæt og pointene i det igangværende sæt for bordtennis. Nyttig til ketchersport, hvor et rødt lys indikerer, hvilket hold der har serven.

Scoringstavlen 8015 er en lille og enkel indendørs Scoringstavle, der er kompatibel med tennis, bordtennis og badminton. Den viser grundlæggende oplysninger som stillingen og tiden. Den vil tilfredsstille små budgetter såvel som mellemstore sportshaller, der er vært for konkurrencer fra afdelingsniveau til regionalt niveau.

Til større nationale tennis-, bordtennis- eller badmintonkonkurrencer skal du vælge reference-Scoringstavlen til flere sportsgrene: 8T120. Den viser flere kampinformationer end de 2 tidligere nævnte Scoringstavler: fejl, time-out-varighed, mulighed for at tilpasse holdnavne, for at vise sæt til badminton og så videre.

SCOREPAD, touchscreen-tastaturet, der er specifikt for hver sportsgren

Hos Eltime er innovation en del af vores DNA. Vi har selv udviklet SCOREPAD, en moderne kontrolløsning, der er specifik for hver ketsjersport: badminton, padel, squash, tennis, bordtennis.

SCOREPAD-tastaturet er nemt at bruge takket være en brugervenlig grænseflade og giver mulighed for timing og scoring af kampe. Det håndterer nemt alle typer skærme, uanset om det er Eltime-Scoringstavlen eller videounderstøttelsen: LED-skærm, perimeter LED-skærm eller videokube.

På SCOREPAD er hver sportsgren udviklet i henhold til dens specifikke spilleregler. Det er muligt at styre spiltypen for bordtennis (single eller double), tennis (3 eller 5 sæt med eller uden tie-break), badminton (valg af antal sæt og point), squash (national, niveau 2 til 4) og padel (padel 1 eller 2). SCOREPAD kan tildele serven til en spiller, vise sæt, tilføje point til spillere i henhold til reglerne for den pågældende sport (tennis og padel: 15, 30, 40 eller A, bordtennis: 1, 2, 3…) og meget mere.

scorepad keyboard multisports
racket sports

SCOREAPP, løsningen til dommere

SCOREAPP er en løsning til dommere, der er tilgængelig på Smartwathces, tablets med touchscreen eller smartphones, og som er designet til badminton, padel, tennis og squash. Vær din egen dommer under træningen ved hjælp af denne trådløse og ubegrænsede løsning, lige ved hånden.

SCOREAPP gør det muligt at fjernstyre Scoringstavler og holde styr på resultaterne, alt sammen med en brugervenlig grænseflade. Alt gøres ved hjælp af en smartphone eller et tilsluttet ur. Denne løsning er ideel til selvstændig styring af scoringer i sportskomplekser, sports- og fritidscentre og sportshaller, men den kan også bruges i sportsklubber til at gøre dommere tilgængelige for alle.

Har nogen scoret et point? Alt, hvad du skal gøre, er at rapportere det på dit ur eller din smartphone. SCOREAPP sørger for at vise resultatet på Scoringstavlen.

Tennis-, badminton- eller padelklubber: begejstr dine tilskuere og promover dine partnere ved hjælp af videovisning

Smash, lob, kort aflevering, slice osv. er sensationelle og mindeværdige handlinger, når det kommer til ketchersport. LED-videoskærmen er den perfekte løsning til at forbedre disse spilhandlinger.

Når det drejer sig om konkurrencer på højt niveau, forbedrer videoskærmen sportsbegivenheder på grusbaner eller indendørs ved at zoome ind på spilhandlinger og genudsende kamphøjdepunkter. I forbindelse med en Scoringstavle giver videodisplayet tilskuerne maksimal synlighed af både resultatet og kampen.

Eltime tilbyder færdige videopakker til visning af reklamer og sponsorlogoer: selvstændig perimeter LED-skærm eller videoskærm integreret i en Scoringstavle. Den materielle investering i disse videopakker tjener sig hurtigt ind, da det giver klubberne mulighed for at finansiere deres sportssæson og generere indtægter ved at sælge reklamepladser til annoncører eller partnere.

Du skal blot administrere de forskellige displays: Scoringstavle, videoskærm og perimeter LED-skærm sammen med en kontrolsoftware (VIDEOSPORT og VIDEOMEDIA).

video display racket

Eltime-produkter tilpasset Ketchersport

8T120 scoreboard

8T120 Scoringstavle

BTX8020 SET scoreboard

8T225 – F10 Scoringstavle

scorepad

SCOREPAD

ecran video

LED video Skærme

De stoler på os, så hvorfor ikke dig?

VORES KUNDER STOLER PÅ OS, SÅ HVORFOR IKKE DIG?

Leder i mere end end 40 år

Høj Kvalitet

Support 24/7

Lavet i Frankrig