Led digitale ure indendørs

Produkter

Led digitale ure indendørs

Produkt

Vores STYLE LED-urserie kan læses ekstremt hurtigt og nemt takket være dets digitale display. Derfor er denne model blevet populær i sundheds-, transport- og industrisektoren.

Vi har for nylig revideret vores sortiment til at omfatte et fladere design, nye multifunktionsmodeller og nye LED-farver.

Mere stilfuld end nogensinde

I mere end 20 år har vores populære STYLE LED-urserie været et pålideligt produkt inden for sundhedspleje, transport og industri på grund af dets nemme læsbarhed.

I 2015 redesignede vi hele STYLE-serien: fladere designs, slankere ure, anti-reflekterende skærme, nye modeller, ABS-kabinet og nye LED-farver.

Stilfulde led ure

Det nye STYLE ur er tidløst og moderne med et ultrafladt 8 mm tykt design, der erstatter de tidligere 22 mm modeller.

Vores mat anti-reflekterende frontskærm er nu endnu nemmere for dine øjne.

Et bredt udvalg af modeller af led ure

Vores LED-ure kommer i en lang række forskellige modeller, så du er sikker på at finde mindst et, der passer til dig. Den viser tid, dato og temperatur på fransk, engelsk, tyrkisk eller finsk.

Den fås med en cifferhøjde på enten 5 cm, 7 cm eller 10 cm og tilbyder enten konstant eller skiftende visning.

En bred vifte af farver til dine led ure

Der er fem LED-farver tilgængelige. Så uanset om du leder efter et ur, der matcher dit eksisterende interiørdesign, logofarver eller blot din egen personlige stil, vil et af vores LED-ure helt sikkert passe til regningen.

Kontakt

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Vores Samarbejdspartnere

Referencer