Tidsserver til finans & handel

Nøjagtig tidssynkronisering og pålidelige tidsvisninger med forskellige tidszoner er afgørende for enhver finans- og handelsvirksomhed.

Hvorfor er nøjagtig tid vigtig I finans og handel?

Særligt meget følsomme risikosektorer såsom finans og handel afhænger af pålideligheden og tilgængeligheden af ​​tidssystemer. Uafbrudte operationer og transaktioner recording kræves til enhver tid. Høj nøjagtighed i mikro eller nanoecond sortiment, er afgørende for sporbarhed og også for at opfylde juridiske krav såsom MIFID II-reglerne.

Hvad er fordelene ved nøjagtig tid?

  • Oprethold nøjagtig tid for effektive processer såvel som i al handel og transaktioner rapportering er kritisk, især når det sikres overholdelse af MiFID II regulativer.
  • At beholde enhver finansierings- og handelsfacilitet kører effektivt afhænger af nøjagtig tid, herunder it-netværk, dataudveksling og gennemsigtighed efter / før handel. .
  • For at sikre forbedret sikkerhed og pålidelighed, tiden er taget fra en uafhængig og intern tidskilde, såsom GNSS-baseret Time Server. GNSS-modtagere med flere konstellationer sammen med ultrastabile oscillatorer garanterer høj sikkerhed og pålidelighed.
  •  

Hvad er Eltime-løsningerne for at give præcis tid til skoler og universiteter?

1. NTP / PTP-synkronisering til netværkssystemer
  • Ved hjælp af Network Time Protocol (NTP) eller hvis MiFID II der kræves overholdelse, en endnu mere præcis gennemgang Præcisionstidsprotokol (PTP), kan alle systemer, handelsservere, IT-netværk og / eller dataudveksling synkroniseres fra en timeserver.
  • Gennem brug af overflødige NTP / PTP-servere, i tilfælde af en fejl, kan der automatisk ske en skifte mellem master- og slave-status, der kan sikre øget tilgængelighed og sikkerhed for tidssystemet.
2. Synkronisering af selvindstillede slaveure
  • NTP-netværk analoge og digitale ure er perfekt egnet til omgivelser omkring bank- og finansfacilitet og kan synkroniseres med enhver af vores Time-servere eller Master-ure. Urene indstille sig automatisk til det korrekte tidspunkt og kan også være overvåges eksternt. Forbundet via LAN / WAN og drevet med strøm over Ethernet POE, disse ure kræver ingen yderligere infrastruktur, hvilket gør installationen billig og muliggør en let omplacering.
  • To-leder ure, med intet behov for justeringer i absolut tid på slaveure. Den selvindstillede tidskode er udstyret med permanent strømforsyning til de analoge ure. Der er ikke behov for yderligere ledninger til strøm (digitale ure kræver muligvis ekstra strømforsyning). Totrådsinstallationen er enkel og omkostningseffektiv med en gratis topologi. Ved hjælp af den selvindstillede tidskode kan hundreder af ure synkroniseres fra et hovedur via en to-leder kabel.
Vores Samarbejdspartnere

Referencer