Tidsserver og tidsvisning til energiforsyningsindustrien

Høj grad af pålidelighed og tilgængelighed er et must for tidsfordelingssystemer. Det er vigtigt at give den korrekte tid i kraftværker såvel som i konventionelle og digitale understationer.

Hvorfor er nøjagtig tid vigtig I kraftforsyningsindustrien?

Høj pålidelighed i sub-millisecond eller sub-microsecoAnden tidsnøjagtighed er afgørende for elforsyningen. Især i højfølsomme risikosektorer, såsom strømforsyningsnet (f.eks. Mellemledningsspændingsledninger, lavspændingsledninger, understationer og polmonterede transformere), uafbrudt drift og recording af alle begivenheder med en præcis tidsstempling er altid påkrævet for at spore forstyrrelser. En absolut tidsreference er et must.

Hvad er fordelene ved nøjagtig tid?

  • Elektriske forsyninger er afhængige af en nøjagtig tidssynkronisering for at opdage net ustabiliteter og til beskytte infrastrukturen.
  • Opretholdelse af et nøjagtigt tidspunkt i alle beskyttelses- og kontrolsystemer er nøglen til pålidelig tidsstempling af alle begivenheder. Det vil lette analyserne af de forstyrrelser, der kan opstå på elsystemet.
  • Opbevaring af ethvert el-anlæg kører effektivt er afhængig af nøjagtig synkronisering i hele it-netværket og stationsbussen.

Hvad er eltime-løsningerne for at give præcis tid til kraftforsyningsindustrien?

1. NTP / PTP / PRC / IRIG / Frekvensgrænseflader eller impulser Synkronisering for netværkssystemer
  • Ved hjælp af Network Time Protocol (NTP) eller om nødvendigt en endnu mere præcis gennemgang Precision Time Protocol (PTP), PTP møder IEC 61850-9-3 Utility Profile, alle WAN / LAN-netværk, understationens subsystemer kan synkroniseres fra en timeserver.
  • Gennem brug af overflødig NTP / PTP-servere, i tilfælde af en fejl, kan en automatisk skift mellem master- og slave-status finde sted, der kan sikre øget tilgængelighed og sikkerhed for tidssystemet.
  • Andet forskellige grænseflader (f.eks. IRIG, ToD, E1, 2MHz. 10MHz, præcisionsimpuls, serieltelegram osv.) afhængigt af valget af timeserver er mulig.
2. Synkronisering af selvindstillede slaveure
  • NTP-netværk analoge og digitale ure er perfekt egnet til omgivelserne i et kraftværk eller et kraftstationsanlæg og kan synkroniseres med enhver af vores tidsservere eller master-ure. Urene indstille sig til det rigtige tidspunkt automatisk og kan også være overvåges eksternt. Forbundet via LAN / WAN og drevet med strøm over Ethernet POE, disse ure kræver ingen yderligere infrastruktur, hvilket gør installationen billig og muliggør nem omplacering.
  • To-leder ure, med intet behov for justeringer i absolut tid på slaveure. Den selvindstillede tidskode er udstyret med permanent strømforsyning til de analoge ure. Der er ikke behov for yderligere ledninger til strøm (digitale ure kræver muligvis ekstra strømforsyning). Totrådsinstallationen er enkel og omkostningseffektiv med en gratis topologi. Ved hjælp af tidskoden til selvindstilling kan hundreder af ure synkroniseres fra et hovedur via en to-leder kabel.
Vores Samarbejdspartnere

Referencer