Mere end 50 års ekspertise i at levere sportsdisplayløsninger til basketball

Scoringsløsninger dedikeret til basketball

Basketball blev grundlagt i det 19. århundrede i USA og er i dag en af de mest dyrkede sportsgrene i verden. Eltime tilbyder mange Scoringstavler, forskellige videodisplaystøtter og kontrolløsninger, der er specielt designet til at vise, dømme og administrere basketballresultater.

basketball

FIBA-certificerede Scoringstavler

Vores Scoringstavler har gennemgået mange tekniske tests og er i overensstemmelse med 2020 FIBA- og FFBB-reglerne. Disse tests sikrer deres pålidelighed, uanset behovet, ved at tilpasse dem til kravene i internationale konkurrencer og små klubbers fritidstræning.

8025-F6 FIBA-certificeret LEVEL 2-Scoringstavle er perfekt til mellemstore sportshaller, der er vært for konkurrencer på afdelings- og regionalt niveau, og viser resultater, holdnavne, holdfejl (rød firkant), timeout-indikatorer, spillernes navne samt individuelle fejl.

Den FIBA-certificerede LEVEL 2-Scoringstavle 8T125-F6 viser resultater, spillerens nummer, holdfejl (rød firkant) og nedtælling til time-out takket være de 4 gule cifre på 15 cm.

6730 14P H15 FIBA LEVEL 1-certificeret Scoringstavle er designet til internationale basketballkonkurrencer og er den mest avancerede Scoringstavle i hele serien. Den tilbyder mange muligheder, såsom visning af timer, score, nedtælling til time-out, periodenummer, holdfejl (rød firkant), nedtælling til 3 straffetider, spillernumre og navne (kan konfigureres via SCOREPAD), point efter spiller og meget mere.

Som mangeårig FIBA- og FFBB-leverandør trækker Eltime på over 50 års ekspertise i at levere sportsdisplayløsninger.

SCOREPAD: multimedie-skærmstyringsløsningen dedikeret til basketball

SCOREPAD touch screen keyboard giver mulighed for at styre Eltime Scoringstavler dedikeret til basketball. SCOREPAD er ergonomisk og intuitivt og styrer nemt alle skærmtyper i en basketballhal, uanset Eltime-Scoringstavlen eller videounderstøttelsen: LED-skærm eller videokube.

SCOREPAD er designet til at tilpasse sig de højeste basketballregler såvel som til at opfylde de mest enkle behov for fritidstræning og giver med få klik mulighed for at styre kampniveauet (FIBA, nationalt, EuroLeague osv.), farven og markeringen af holdenes trøjer, holdenes navne, antallet af point, visningen af individuelle fejl og meget mere.

SCOREPAD er berøringsfølsom, ergonomisk og nem at bruge og er den kontrolløsning, som mange basketballklubber i både Frankrig og udlandet har valgt.

scorepad keyboard

Fremhæv højdepunkterne i basketballkampe ved hjælp af videodisplayløsninger

Basketball er en medievenlig sport. Videodisplayet er den perfekte løsning til at forbedre fanoplevelsen såvel som spilhandlinger såsom dunks og 3-point skud. Basketballkampen er meget mere end bare en simpel kamp, den bliver et rigtigt show for fans og tilhængere. Videoen intensiverer showet, gør det muligt at zoome ind på kamphandlinger og genudsende højdepunkter.

LED-skærme er fremragende kommunikationsstøtter, som tiltrækker tilhængernes opmærksomhed på grund af deres størrelse fra 7 m² til 15 m², deres lysstyrke samt de animationer, der vises. Kombineret med en Scoringstavle sikrer de maksimal synlighed for tilskuerne.

Eltime  har udviklet VIDEOSPORT- og VIDEOMEDIA-kontrolsoftware for nemt at kunne styre de forskellige skærme, såsom Scoringstavler, videoskærme, videokuber og perimeter-LED-skærme.

Eksklusivt tilbehør dedikeret til basketball

Eltime har designet en komplet serie af tilbehør udelukkende til basketball: possession displays, LED strips til basketball backboards, possession arrow, dommerfløjte.

Alt efter spillets niveau, størrelsen på sportshallen eller budgettet tilbyder Eltime 3 forskellige possession-displays til nedtælling af de 24 sekunder, der er specifikke for en basketballkamp: 6002C til konkurrencer i små til mellemstore sportshaller, 8006 (FIBA LEVEL 2-certificeret) til mellemstore til store sportshaller og 6008 (FIBA LEVEL 1-certificeret) til store basketballkonkurrencer, da den har en 4-sidet visning af possession-tid.

Eltimes elektroniske fløjte gør det muligt for dommeren at stoppe kampuret med det samme med et enkelt fløjt. Denne innovative og patenterede fløjte er designet og fremstillet i Frankrig til at dømme både amatør- og basketballkampe på højt niveau.

Eltime-produkter tilpasset basketball

8025-F6 scoreboard

8025-F6 Scoringstavle

8T125- F6 scoreboard

8T125- F6 Scoringstavle

6730 14P H15 Scoringstavle

LED video screens

LED video skærme

Video cubes

Video cubes

scorepad

SCOREPAD

Possession displays

Possession displays

Possession arrow

Possession arrow

Electronic whistle

Elektronisk fløjte

De stoler på os, så hvorfor ikke på dig?

VORES KUNDER STOLER PÅ OS, SÅ HVORFOR IKKE DIG?

Leder i mere end end 40 år

Høj Kvalitet

Support 24/7

Lavet i Frankrig