Tidsservere og ure til jernbaner og metroer

Høj grad af pålidelighed og tilgængelighed er et must for tidsfordelingssystemer. Det er også vigtigt at vise den korrekte tid for passagerer og jernbanepersonale på alle metroer og banegårde. Uanset om du rejser med 300 km/t på højhastighedsruter eller på fritiden gennem maleriske schweiziske landsbyer, kræver alle jernbaner og metrolinjer noget andet end et tidssystem.

Hvorfor er nøjagtig tid vigtig I jernbaner og metroer?

Tid er en afgørende faktor i den offentlige transportsektor. Passagerer skal være i stand til at stole på den viste tid under deres rejse jernbaneinfrastrukturen skal synkroniseres nøjagtigt. Tidsvisningerne skal være let læselige, og det er vigtigt, at tidssynkroniseringen af de forskellige delsystemer i jernbaneinfrastrukturen fungerer problemfrit. Alle jernbanedelsystemer skal altid være til tiden for jernbanesikkerhed og i det overbelastede jernbanenet kan enhver forsinkelse have en dominoeffekt, der forårsager betydelige forstyrrelser i transporttjenesterne.

Hvad er fordelene ved nøjagtig og sikret tidskilde?

  • Det er afgørende at opretholde nøjagtig tid i de forskellige delsystemer overalt på jernbanerne, ikke kun begrænset til ure, men inklusive multiservicenetværk: PIS, PA, IT-netværk, CBN, radiosystem, CCTV, signalering, SCADA, brandalarm og billetsystemer osv.
  • Høj grad af sikkerhed er vigtig som pålidelighed 99.999 % tilgængelighed kan anmodes om at undgå ethvert tab af synkronisering i jernbaneinfrastrukturen.
  • At holde jernbane- og metroinfrastruktur kører effektivt afhænger af den nøjagtige tid, der er tilgængelig på multitjenestens netværk. Alle skinnesystemer og alle ure i hver station, platform eller kontor skal være synkroniseret med en fælles tidskilde og har samme tid.

Hvad er eltime-løsningerne til at levere nøjagtige tid for jernbaner og metroer?

1. NTP / PTP-synkronisering til netværkssystemer
  • Ved hjælp af Network Time Protocol (NTP) eller om nødvendigt en endnu mere præcis gennemgang Præcisionstidsprotokol (PTP), alt subsystem såsom CCTV, IT, adgangskontrol, parkeringsplads, PIS (passagerinformationssystem) osv. og hundreder / tusinder af NTP-slaveure kan synkroniseres fra en timeserver, der er knyttet til et netværk.
  • Gennem brug af overflødige NTP / PTP-servere, i tilfælde af GPS-fiasko, kan der automatisk finde sted at skifte mellem master- og slave-status, der kan sikre øget tilgængelighed og sikkerhed for tidssystemet.
2. Synkronisering af slaveure
  • NTP-netværk analoge og digitale ure er perfekt egnet til offentlige transportfaciliteter og kan synkroniseres med enhver af vores Time-servere eller Master-ure. Urene indstille sig til det rigtige tidspunkt automatisk og kan også være overvåges eksternt. Forbundet via LAN / WAN og drevet med strøm over Ethernet POE, disse ure kræver ingen yderligere infrastruktur, hvilket gør installationen billig og muliggør nem omplacering.
  • To-leder ure, med intet behov for justeringer i absolut tid på slaveure. Den selvindstillede tidskode er udstyret med permanent strømforsyning til de analoge ure. Der er ikke behov for yderligere ledninger til strøm (digitale ure kræver muligvis ekstra strømforsyning). Totrådsinstallationen er enkel og omkostningseffektiv med en gratis topologi. Ved hjælp af tidskoden til selvindstilling kan hundreder af ure synkroniseres fra et hovedur via en to-leder kabel.
Vores Samarbejdspartnere

Referencer