Master ure og tidsdisplays for skoler og universiteter

Nøjagtig tidssynkronisering og pålidelig tidsvisning er vigtig i alle institutioner som skoler og universiteter.

Hvorfor er nøjagtig tid vigtig I skoler og universiteter?

Offentlige forvaltninger, skoler og universiteter sikrer alle en organiseret og struktureret daglig rutine for at garantere effektivt arbejde. Lærere, studerende, medarbejdere eller besøgende er afhængige af punktlighed og er afhængige af den viste tid. Forskellige undersystemer, såsom tidsdisplays eller IT-udstyr, låsesystemer, brandalarmer eller recess-klokkesystemer skal interagere med hinanden for at sikre en jævn proces.

Hvad er fordelene ved nøjagtig tid?

  • Det er afgørende at opretholde en nøjagtig tid i de forskellige undersystemer i hele uddannelsesfaciliteterne inklusive, men ikke begrænset til IT-netværk, dataudveksling, backup-database, CCTV, adgangskontrol og slaveure.
  • høj pålidelighed tilgængelighed.
  • Praktisk talt er alle ure i hvert bygningsværelse, personalerum, offentlig afdeling og ventelounge synkroniseret med en fælles kilde.

Hvad er Eltime-løsningerne for at give præcis tid til skoler og universiteter?

1. NTP-synkronisering for netværkssystemer
  • Ved hjælp af Network Time Protocol (NTP) alt undersystemet såsom CCTV, IT, adgangskontrol, parkeringsplads osv. og hundreder / tusinder af NTP-slaveure kan synkroniseres fra en timeserver, der er knyttet til et netværk.
  • Gennem brug af overflødige NTP-servere, i tilfælde af GPS-fiasko, kan der automatisk finde sted at skifte mellem master- og slave-status, der kan sikre øget tilgængelighed og sikkerhed for tidssystemet.
2. Synkronisering af slaveure
  • NTP-netværk analoge og digitale ure er perfekt egnet til omgivelser omkring skoler eller universiteter og kan synkroniseres med enhver af vores tidsservere eller masterure. Urene indstille sig automatisk til det korrekte tidspunkt og kan også være overvåges eksternt. Forbundet via LAN / WAN og drevet med POE (Power over Ethernet), disse ure kræver ingen yderligere infrastruktur, hvilket gør installationen billig og muliggør nem omplacering.
  • To-leder ure, med intet behov for justeringer i absolut tid på slaveure. Den selvindstillede tidskode er udstyret med permanent strømforsyning til de analoge ure. Der er ikke behov for yderligere ledninger til strøm (digitale ure kræver muligvis ekstra strømforsyning). Totrådsinstallationen er enkel og omkostningseffektiv med en gratis topologi. Ved hjælp af den selvindstillede tidskode kan hundreder af ure synkroniseres fra et hovedur via en to-leder kabel.
Vores Samarbejdspartnere

Referencer