Tidsservere Og Ure Til Lufthavne Og Lufttrafikkontrol

Høj grad af pålidelighed og tilgængelighed er et must for tidsfordelingssystemer. Det er også vigtigt at vise den korrekte tid for passagerer og jordpersonale i alle lufthavne.

Hvorfor Er Nøjagtig Tid Vigtig I Lufthavne Og Flyveledere?

Lufthavne og flyveledere kan være et hektisk miljø. Koordinering af passagerer og bagage, sikring af flysikkerhed og punktlighed, og alt dette normalt i flere bygninger. Nøjagtig tidsstyring er vigtig for at mestre de daglige udfordringer. Det være sig til flyvekontrol, som kræver pålidelig og meget præcis tid, eller til personalet, der skal bruge deres ressourcer effektivt. For at sikre, at kompetencerne kan bruges og bliver ideelt brugt, er pålideligt synkroniserede systemer en afgørende faktor. Kun når alle undersystemer arbejder sammen på præcist tidspunkt, kan den bedste ydeevne garanteres.

Hvad Er Fordelene Ved Nøjagtig Tid?

  • Nøjagtige tidsstempler er afgørende til opretholde nøjagtig tid i alle de forskellige delsystemer i hele lufthavnens infrastruktur, herunder men ikke begrænset til flyveovervågning, radardata, dataudveksling.
  • Høj grad af sikkerhed er vigtig som pålidelighed 99.999% tilgængelighed kan anmodes om at undgå ethvert tab af synkronisering gennem lufthavnen.
  • Holder lufthavn facilitet kører effektivt er afhængig af nøjagtig tid i alle systemer, it-netværk, adgangskontrol, PIS (passagerinformationssystem) og automatiseringer. Alle systemer og alle ure i hver gang, ventetid eller kontorer skal være synkroniseret med en fælles tidskilde og har samme tid.

Hvad Er Mobatime-løsningerne Til At Give Nøjagtige Tider Til Lufthavne Og Flyveledere?

1. NTP / PTP-synkronisering til netværkssystemer

  • Ved hjælp af Network Time Protocol (NTP) eller om nødvendigt en endnu mere præcis gennemgang Præcisionstidsprotokol (PTP), alt subsystem såsom CCTV, IT, adgangskontrol, parkeringsplads, PIS (passagerinformationssystem) osv. og hundreder / tusinder af NTP-slaveure kan synkroniseres fra en timeserver, der er knyttet til et netværk.
  • Gennem brug af overflødige NTP / PTP-servere, i tilfælde af GPS-fiasko, kan der automatisk finde sted at skifte mellem master- og slave-status, der kan sikre øget tilgængelighed og sikkerhed for tidssystemet.
Vores Samarbejdspartnere

Referencer