Hovedure og tidsvisninger for sundhedsfaciliteter

Nøjagtig tidssynkronisering og pålidelig tidsvisning er afgørende i ethvert sundhedsmiljø.

Hvorfor er nøjagtig tid vigtig på Hospitaler?

Effektiv tidsstyring er en afgørende egenskab for hospitalspersonalet for at dække patientens behov i sundhedsfaciliteters miljø. Implementering af et nøjagtigt ursystem er den mest effektive måde at maksimere tidsstyringsevnerne, og et korrekt synkroniseret ursystem kan give mange uforlignelige fordele for hospitalerne.

Hvad er fordelene ved nøjagtig tid?

  • Det er afgørende at opretholde en nøjagtig tid i de forskellige delsystemer i hele sundhedsinfrastrukturen, inklusive men ikke begrænset til IT-netværk, dataudveksling, backup-database, CCTV, adgangskontrol og slaveure
  • Derfor er det vigtigt, at tid recoRds er nøjagtige med det formål at lægepersonale videregiver patientinformation til hinanden.
  • Operationsstuen er også afhængig af nøjagtig tid, så medicinsk personale kan gøre det overvåge tiden der er forløbet under en kritisk situation.
  • høj pålidelighed tilgængelighed.
  • Næsten alle ure i hver operationsstue, personalelokaler, patientafdeling og ventelounge er synkroniseret med en fælles kilde.

Hvilke løsninger har Eltime til tidssynkronisering på hospitaler.

1. NTP-synkronisering for netværkssystemer
  • Ved hjælp af Network Time Protocol (NTP) alt undersystemet såsom CCTV, IT, adgangskontrol, parkeringsplads osv. og hundreder / tusinder af NTP-slaveure kan synkroniseres fra en timeserver, der er knyttet til et netværk.
  • Gennem brug af overflødige NTP-servere, i tilfælde af GPS-fiasko, kan der automatisk finde sted at skifte mellem master- og slave-status, der kan sikre øget tilgængelighed og sikkerhed for tidssystemet.
2. Synkronisering af slaveure
  • NTP-netværk analoge og digitale ure er perfekt egnet til omgivelserne af et hospital og kan synkroniseres med enhver af vores tidsservere eller masterure. Urene indstille sig automatisk til det korrekte tidspunkt og kan også være overvåges eksternt. Forbundet via LAN / WAN og drevet med POE (Power over Ethernet), disse ure kræver ingen yderligere infrastruktur, hvilket gør installationen billig og muliggør nem omplacering.
  • To-leder ure, med intet behov for justeringer i absolut tid på slaveure. Den selvindstillede tidskode er udstyret med permanent strømforsyning til de analoge ure. Der er ikke behov for yderligere ledninger til strøm (digitale ure kræver muligvis ekstra strømforsyning). Totrådsinstallationen er enkel og omkostningseffektiv med en gratis topologi. Ved hjælp af den selvindstillede tidskode kan hundreder af ure synkroniseres fra et hovedur via en to-leder kabel.
Vores Samarbejdspartnere

Referencer